Thea Rentenaar op RTL4

"Het verborgene naar boven laten komen"

picto-thea-rentenaar

Gastlezing Hogeschool

Noem het onderwerp en ik geef je lucht. Voor jezelf, je team, de ouders, je bestuur. Zeg maar wat je nodig hebt. Ik ben een autoriteit in het onderwijs; een mevrouw die weet waar ze over praat! Ik stem af op alle niveaus: van bestuur, directie, middenmanagement tot leraren en ouders. Ik heb een duidelijke, actuele presentatie met leuke werkvormen. Ik leg de hobbels bloot en geef advies. Ben kritisch en liefdevol, omdat het gaat om beter onderwijs voor kinderen!

picto-thea-rentenaar

Boek 'Het ligt aan jou'

Mijn boek vertelt hoe je energiek kan blijven in het onderwijs, zonder burnout. Mijn stelling is namelijk: alleen als je weet wie je bent, wat je hebt meegemaakt in je leven kun je meebewegen in het onderwijs en hoef je niet om te vallen. Met mijn Tria-Onderwijsaanpak werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je legt je diepe overtuigingen bloot,  ontdekt wat je hebt meegemaakt. Zo kun je weer werken vanuit je hart en niet vanuit overleving! 'Het ligt aan jou....., want jij doet ertoe'! 

De Tria-Onderwijsaanpak is makkelijk in te zetten en zeer doeltreffend. Ook wel spannend en zeer de moeite waard! Het is je gegund!

picto-thea-rentenaar

Boek 'Persoonlijke ontwikkeling'

Mijn tweede boek ligt bijna bij de drukker en vertelt hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling voor directeuren en toekomstige directeuren in het onderwijs is. Binnenkort vertel ik je hier meer over.Meer tijdwinst?
Door van methode volgen naar methode gebruiken te gaan!

Hoge werkdruk? Er is veel winst te halen voor het team. Iedereen wil goede resultaten halen. Die haal je alleen als je veel meer doelgericht gaat werken. Je methode gaat gebruiken i.p.v. volgen.  De doelen die belangrijk zijn zijn je houvast. Naast de kerndoelen eigen doelen inpassen, ruimte voor de leerlingen laten. Wat willen zij leren? In een uur vertel ik je hoe dat gerealiseerd kan worden.Wat er over de TRIA aanpak gezegd wordt

Een unieke combinatie van persoonlijke ontwikkeling en weten hoe je de schoolontwikkeling in gang zet. 

Nicolien de Klerk

Directeur

De Vuurtoren IJmuiden

Deze aanpak is voor iedereen geschikt, ook buiten het onderwijs. Bezig zijn met je zelf is echt een must en een eye-opener!

Ellen Harreveld

Consultant

IT-branche

Een mooie aanpak om mensen ook buiten het onderwijs weer in hun kracht te zetten. Het voorkomt een burn-out of haalt je eruit! 

Josien Super

Basisschool leerkracht

De Rivieren Amsterdam

Eerst samen even sparren of een gastlezing iets voor jou is?

Meld je dan hieronder aan voor een vrijbijvende intake.