Masterclass voor directeuren: een bijzonder succes!
12 december 2018 

Masterclass voor directeuren: een bijzonder succes!

We hebben onze eerste Masterclass voor directeuren basisonderwijs op 18 december 2018 afgesloten. We zijn met vijf directeuren op weg gegaan en kunnen concluderen dat de masterclass nog veel meer heeft gebracht dan wat wij – als bedenkers – ervan verwacht hadden. Veel meer, ja, omdat de lichaamsscan die we twee keer ingezet hebben dat heeft laten zien. Bij iedere deelneemster is een geweldige ontwikkeling te constateren! En dat in zo’n korte tijd van twee maanden. De combinatie van de pijlers van de Tria-Onderwijsaanpak met de scan heeft de persoonlijke ontwikkeling zeker versneld. Ik ben gelukkig en trots dat we dit hebben kunnen doen.

De volgende Masterclasses voor 2019 zijn al gepland. De eerste vindt plaats op de volgende data:  7 februari – 28 februari – 14 maart – 2 april – 25 april en 9 mei. De tweede volgt op: 16 mei – 30 mei – 6 juni – 20 juni – 4 juli en 16 juli. Meld je aan, want het loopt straks storm, reken maar!

Ik ben bezig de Masterclass ook onder te brengen in het Schoolleidersregister, zodat het volgen van de Masterclass ook nog punten oplevert. Een aanbod is verder dat als besturen de Masterclass voor al hun directeuren in willen zetten, we kunnen praten over een leuke korting.

Want……wie wil nu niet een “Mooie Masterclass, die jou versterkt in het ‘master’ worden over de regie van je eigen leven, in privé en werk. Want ben je op zoek naar jouw missie in het leven, maar voel je hem nog niet of ben je nieuwsgierig naar de betekenis van opvallende uiterlijke gezichtskenmerken? Dan laat deze coaching jou letterlijk en figuurlijk een kijkje in jouw binnenste nemen” aldus Ingeborg van der Meulen, directeur Louis Bouwmeesterschool te Amsterdam. Mooier kan toch niet!

Over de schrijver
Reactie plaatsen